resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3254
    kiralık gitme durumu varken ailem istanbul'u çok seviyor buradan ayrılmak istemiyoruz, gerekirse a2 takımla antremanlara çıkarım demiş olan futbolcu. oysa sözleşme yenilerken ailemi düşünmek zorundayım çocuklarımın istanbul'da okumasını istemiyorum diyerek 3 yıllık sözleşmeyi kabul etmemişti.

    adamın gerekirse a2 takımla antremana çıkarım sözü bile bir fedakarlık gibi gösteriliyor twitterda. oysa bunun türkçesinin o olmadığını, zamanında benzer duruşu sergilediği için bir çok futbolcudan nefret edildiğini de hepimiz çok iyi biliyoruz. tamam kuzeyli, çalışkan diye pozitif ayrımcılık hep vardı kendisine de bu kadarı fazla.

    benim eğer son gün kendisine kiralık gideceği bir takım bul dendiyse linnes'in gitmek istememesine bir lafım yok. adama son gün ya biz bi topçu daha aldık sen kendine takım bul dendiyse adam daha yeni sözleşme uzattım diye pislik yapabilir. hakkıdır yani. ama bu pozitif ayrımcılık baydı artık. tamam biz de üzüldük, biz de üzgünüz. sonuç olarak bu adamın hala kiralık gitme şansı var ve isterse kiralık gidebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın