• 22367
    (bkz: #2739530) nolu entryde fatih terim ve bu sene için planını çizdiği 4-3-3 4-5-1 kırmasını anlatmıştım. ilk 3 hafta bize yeterince gösterdi ki bu oyun sisteminin başarılı olması imkansıza yakın.

    takımın taktiksel olarak değişime ihtiyacı var. falcao gelse ya da gelmese bile bu böyle. bugün kayseri maçının ilk yarısında falcaoyu geçtim messi olsa, 2 fazladan şut çekerdi bu takım kaleye.
    planım ve kendi düşüncem bu takımın 4-3-1-2 gibi bir sistemle merkezden daha delici bir oyunla oynaması daha mantıklı gözükmekte. muslera- linnes, luyindama, marcao, nagatomo- belhanda nzonzi seri ile 2 b2b merkezli, nzonzi ile oyun açısından daha akıllı bir oyunu 10 numara mevkisinde sağa sola ve merkeze daha serbest kalacak feghouli ile destekleyip, 2 forvetin birini babel diğerini transfer ile değiştirmeli. bu hafif kırma asimetrik 4-3-1-2yi fatih terim ilk döneminde emre-suat-okan 3lüsünün önünde hagi, gezici forvet rolünde arif, pivot rolünde hakan şükür ile başarmıştı. 3.döneminde ise 6 aylık kısımda selçuk-melo-hamit 3lüsünün sneijder ile desteklendiği, gezici burakın drogba ile partner olduğu maçları görmüştük anca süresi yetmedi.

    şu an oynadığımız oyunda dünyanın en yalnız insanı kim deseniz gs forveti derim. o kadar yalnız kalıyor ki, hele de diagne gibi ceza sahası dışında beceriniz yoksa gol atmanız imkansıza yakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın