• 2500
    falcao işinde rezalet davranan yönetimdir.

    bugün 29, yarın 30. bir kaç gün kalmış transferin bitmesine.
    şl grup çekimleri için bizim başkan, 2. başkan ve transfer operasyonlarında ismi geçen bir kişi, şükrü bey monaco'da.
    bizim başkan, 1.5 aydır bu adamı almak için uğraştıklarını ve kendilerine bir nevi operasyon çekildiğini iddia ediyor.
    operasyon çekilen durum ise, 2. başkanın oyuncuyla yanak yanağa olan pozunun bir şekilde sızması/sızdırılması.

    düşündüklerimi madde madde yazmak istiyorum.

    1. transferden sorumlu iki adam ile başkan monaco'da ve hala bu transfer bitmemiş, açıklaması başkan tarafından yapılmamışsa, -bence- geçmiş olsun. 1.5 aydır bir adamı almayı beceremeyen bir ekip var.
    2. 2. başkanının yanak yanağa pozu çıkıyor. yetmiyor, denizli maçından sonra apar topar 2. başkan diyor ki, transfer %99 bitti.onlar bizi iyi ağırladı, daha ne fotolarımız var, artık kardeş kulübüz ( aynı 2. başkan bir önceki dönem alan ve pato için de, sağolsunlar bizi iyi ağırladılar demişti). sonrası malum, 10 milyon euro'luk kazık.
    3. elinde işe yarayacak tek forvetini, ki profesyonelliğin p'sinin olmadığı diagne için yine 2. başkan diyor ki, satmaya çalışıyoruz. satacağız.
    4. bugün galatasaray'ın en yetkili ağzı diyor ki, 9 oyuncu aldık, -1.5 milyondayız. taraftar transfer ister, ama sabredin.

    5. yukarıdaki maddelerden sonra, kendi düşündüklerime geçmek istiyorum.
    1.5 aydır, bir oyuncunun transferini bitiremeyen bir yönetim, en yetkili kişileriyle monaco'da iken, hala neyin tantanasını yapıyor. 1.5 aydır taraftar beklemiş zaten, sizin beyanınız. oyuncuyu 1.5 aydır alamayabilirsiniz, ama madem oradasınız. en azından yetkili birisi olarak, transfer tamam veya değil demeniz gerekiyor. başımızda bu ffp varken, şöyle bir açıklama ortalığı dindirirdi: maalesef sattığın kadar al işi olduğundan ötürü, falcao'yu alamıyoruz. monaco'nun istediği bonservisi ödeyemedik. bu kadar. aklı başında hiçbir taraftarın falcao'yu alamadık diye yönetime sallayacağını düşünmüyorum.

    6. taraftara sabredin diyen başkan, yanında bulunan ve 2. başkan görevi verdiği albayrak ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacak? taraftara sabredin derken iyi, yanak yanağa fotoğraf varken, denizli maçından sonra %99 tamam diyen abdürrahim albayrak'a herhangi bir yaptırım yok, operasyon çekildi vs. deniliyor.

    7. diagne'yi satmak istiyoruz denildi. adamı yöneticisinden tut, taraftara kadar kimse istemiyor, sevmiyor. bu adamdan bir performans bekleyebilir misiniz? ayrıca bu adamı 10 milyon euro gömüp aldınız ve bu adam bizim birincil forvetimiz. başka adamımız yok.

    kusura bakmayın ama, taraftar salak değil. bir takımın bütün transfer hamlelerinin tutacağına dair kimsenin bir düşüncesi yok. ama ben uzun zamandır bu kadar kötü yönetilen bir transfer dönemi hatırlamıyorum. hele hele, monaco yöneticilerinin yanak yanağa olan fotoğrafı gördükten sonra bonservis istemeleri gibi ortalıkta dönen dedikodular doğruysa, abdürrahim albayrak'ın bir dakika bile o koltukta kalmaması lazım. kendi pr'ı için takımı dinamitlemenin alemi yok. ben de dahil herkes falcao'ya odaklanmış durumda. lige dönünce herşey için geç olabilir.

    edit: falcao bize gelse bile tüm bu düşündüklerimin hepsinin arkasındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın