• 689
    gayet iyi ve planli gibi baslayan, ama daha sonra diagneden zarar edilmeden cikma hayali yuzunden boka saran transfer sezonu oldu bizim icin su gun itibariyle.

    avrupa kupalarina bildirecegimiz oyuncular icin pozitif bakiyede olma sartindan dolayi, su gun kapansa sezon eldeki stoper hatti avrupa icin ahmet calik , ryan donk ve marcaodan olusmak zorunda kalacak. bi 4. isim yok.

    bi falcao olayi da var tabi. cok acayip seyler oldu. masaya oturup kalkacagimiz noktayi da bilemedik. elimize yuzumuze bulastirdik. bonservissiz hallederiz diyen menejer kucaginda kaldik gibi.

    umarim sezon bittiginde su gunlerde yapilan yanlisliklar yuzunden keske demek zorunda kalmayacagimiz hamleler bi kac gun icerisinde hallolur demekten baska da bisi gelmiyo elden.

    gayet kotu basladik sezona da , skordan bagimsiz oynan oyunun ya da oynanmaya calisilanin ne oldugu tedirgin ediyo cogu kisi gibi beni de. hocanin selcuk inadi var ki bi de of anam of. vura vura sampiyon olacagimiz sezon , gene kurdesen dokecez bi taraflarimizdan galiba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın