resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20568
    galatasaray'da küçük bir grup hariç taraftar olarak arkasında olduğumuz hocamız ama bu durum kral çıplak dememeyi de gerektirmez.

    gelen şampiyonluklara rağmen son döneminde bir türlü işte benim galatasarayım dedirtemedi takıma. takım oynayamıyor ve hocam da bunu dert etmiyor gibi her başarısızlık sonrası başkalarını suçluyor.

    sanki hocanın aklındaki oyundan başkasını denemeyeceği ders almam ders veririm dönemi yaşıyoruz ama maalesef yeni olarak nitelenen başka şeyler gibi yeni galatasaray da taraftarına umut ve keyif vermiyor. yavaştan bir bıkkınlık hali peyda olmaya başlıyor taraftarlar arasında.

    sayın hocam; bu mesajdan haberdar olmayacaksın ama yine de yazmak isterim. sen gitmeye niyetlendikçe ben mevlananın meşhur tavrıyla etme diyorum her seferinde ama artık inat da etme demeye başladım. lütfen takımın bir hucüm planı olsun. beklerin çizgiyi kullandığı, herkesin yerinde oynadığı, evlarların dışlanıp profesyonellerin görev aldığı bir düzenimiz olsun. lig düşmüş akhisara karşı, son golünü kızılcıklar açtığı vakit atmış olan konyaya karşı kapanıp gol yemeyi bekleyen bir takım görmek istemiyorum ve muhtemelen kimse istemiyor. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın