resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1985
    emre mor ya baştan onbir’e alınmayıp son yarım saatte hamle oyuncusu olarak kullanılmalydı ya da devre arasında oyundan alınmayıp, ikinci yarı golü bulduktan sonra diagne kenara alınıp kontraatak oyuncusu olarak kullanılmalıydı. çünkü golü bulduktan sonra defansını ileri çıkaran konya spor’un bıraktığı boş alanları müthiş kullanabilirdi.

    bence ilk onbir oynaması doğruydu çünkü kendi sahamızda taraftarın da desteği ile hatalarından arınıp bir yıldıza dönüşebilir. bu fırsatları tepmemeliyiz. ozan kabak yaptırdığı penaltılara ve hatalarına rağmen taraftarın verdiği şartsız destek sayesinde bugün bundesliga’da oynuyor.

    emre mor’da ısrar etmeliyiz. birçok hatası var ama hiçbir futbolcunun engel olamayacağı, hiçbir takımın önlem alamayacağı bir yeteneği de var. anında ve hızla adam geçme, topla hızlanma ve dar alanlardan çalımla çıkma gibi özellikleri var. ayrıca ceza alanı dışından beklenmedik anda şut da atabiliyor. fiorentina’ya attığı golde gördük bunu. ancak akortu bozuk enstruman misali nerede ne yapacağını tam kestiremiyor. yani akort edilmesi gerekiyor, edilirse muhteşem sesler çıkarabilir.

    fatih hocam sağın solun dediğine bakmadan inandığı kadroyu kurmalı bu kesin. kadroyu kurduktan sonra da ısrar etmeli. bu kadroda emre mor’u düşünüyorsa hiç çekinmeden onunla devam etmeli. üstelik feghouli ile mükemmel uyum sağladıklarını da söylemeliyim. feghouli bizde on numarada, maçın başından sonuna kadar ilk kez oynamasına rağmen bence muhteşemdi. ilerleyen haftalar adına büyük bir müjde bu. belhanda ile birlikte, diri kalarak en az elli maç çıkarabilirler. bu çok büyük bir katma değer.

    özetleyecek olursak, feghouli, belhanda, mariano, seri ve nzonzi ile uyumu artar ve iyi akort edilirse emre mor’u kazanabiliriz.

    (bkz: 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın