• 47
    sahaya kimin çıktığına bakılmaksızın, ligdeki ilk 3 puanımızı almak ve galatasaray'ın menfaatleri için koşulsuz takımın desteklenmesi gereken maçtır.

    aşağı yukarı hepimiz ilk 11'in nasıl olacağını tahmin edebiliyoruz. ancak nasıl bir diziliş oynayacağız o benim için soru işareti. fatih hocanın 4-3-3'de ısrar etmeyeceğini umuyorum ama yine de iç saha maçı olmasının avantajı ile oyuncuların daha coşkulu oynayacağını düşünerek bu sistemde ısrarcı olacakmış gibi geliyor. 4-4-2 çıkıp takımı bu diziliş ile izleme şansımız olmasını temenni ediyorum.

    transfer konularından her sezon başı olduğu gibi taraftarın aklı karışık. son zamanlarda oluşan taraftar profili ile hatta maçlardan çok daha kıymetli. ancak önümüzdeki günlerde bu konular bizim gündemimiz olmamalı. gerekiyorsa arka planda yönetim çalışsın transfer için ama biz taraftar olarak saha içine odaklanmalıyız.

    sezonun ilk iç saha maçı bu maç. bugün saat 11.00'da biletler genel satışa sunuluyor. ayrıca kuzey tribün 104, 105, 106, 107, 108, 109, 205, 206, 207, 208, güney tribün 118, 119, 120, 121, 219, 220, 221 blokları son iç saha maçımız olan başakşehir maçı* nedeniyle cezalı. cezalı olan kombine sahiplerinin biletlerini para konusuna çok fazla takılmadan imkanları varsa devretmeleri mühim. ilk maçımızda gövde gösterisi yapmamız gerekiyor. stadı tamamen doldurma gibi bir beklentim yok yaz gününde ama en az 45 bin kişiyi bulmalıyız. transfer konusunda gösterilen hassasiyet takımı desteklemek için de gösterilmeli.

    hedef belli yine şampiyonluk. geçen sezon başından beri üstümüzde oluşturulan algıyı kırmanın ilk adımı olmalı bu maç. tekrar saha kenarına dönen hocamız ile birlikte aslanlar gibi çıkıp oynamalı ve kazanmalıyız. başka bir ihitmal bizim için yok!

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın