• 28
    bir düşünceyi, bir eseri, bir yargıyı inceleyerek doğruluk veya yanlışlığını ortaya çıkarmak ve gerçek değerini belirtmek, tenkit etmek. (bkz: tdk)

    peki bu platformda hem de sadece galatasaraylıların olduğu bu platformda gerçekten eleştiri mi yapılıyor yoksa eleştiri adı altında yerin dibine mi sokuluyor bazı isimler. mesela bir isimin transferi gündeme geliyor hemen çöp diye atlıyor adamlar. meloya da brezilyalı mustafa sarp demişlerdi böyle tipler. sorarsan eleştiremeyecekmiyiz, kimse eleştirilemez değil derler. bir de fikir özgürlüğü var kardeşim diye de eklerler. eleştireceksiniz tabi ama hakkıyla eleştireceksiniz. çöpse niye çöp olduğunu açıkla herkes aydınlansın. eleştiri adı altında içinizde birikmiş nefreti kusmayacaksınız.

    (bkz: #2727503) mesela chakiz kardeşimiz o kadar güzel bir entry girmiş ki herşeyi gerekçeleriyle izah etmiş. işte eleştirmek bu. açıkla izah et nedenlerini belirt, beğendiğini de söyle beğenmediğini de ama sırf ayar olduğun için eleştiri kavramına sığınarak gömme insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın