• 450
    kusura bakmayın ama ağır konuşacağım maç.

    öncelikle babel ve jimmy severlere giydireceğim.
    arkadaş ne gördünüz de bukadar beğendiniz, siz ki onyekuru'yu beyinsiz, feghouli'yi gamsız ilan etmiş adamlarsınız, ancak haberiniz olsun jimmy'den cacık olmaz, babel'de ancak sol kanatta etrafındaki adamlar sağa sola kaçan hareketli oyuncular olursa işe yarar, takım bu kadar hareketsizken babel'den de cacık olmaz. neymiş onyekuru'nun futbol zekası geriymiş, rodrigues beyinsiz buruma malmış, arkadaşım öncelikle futbol için fizik gerekli, hız gerekli, kondisyon gerekli, gençlik gerekli senin o beğenmediğin onyekuru feghouli ile maçta olsa ilk yarıdan maçı koparmıştık. oyun aklıymış, götü göbeği çekemeyince bir işe yaramıyor o akıl. aynı zeki ama çalışmıyor denen öğrenciler gibi, önce çok iyi bir atlet olacak bir futbolcu, daha sonra futbol aklı gerekli. hadi illa ki babel ve jimmy'i kullanacaksınız, kesin olarak babel kanatta jimmy orta sahada olmalı, bizim ekip tam tersini deniyor malesef.

    gelelim teknik ekibe, bu maça selçuk'la başlama fikri kimin çok merak ediyorum, ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan yemin ederim atalay matalay koyun kimsenin gıkı çıkmaz, şu herifi ilk onbire koyarak insanların sinirlerini oynatıp akılları ile dalga geçiyorsunuz. herif yorgunluktan en iyi yaptığı işi bile beceremiyor artık, o nasıl kötü bir penaltıydı.
    diğer bir konu da 70. dk da zaten eksik olan takımın ön tarafından adam alıp ahmet çalığı (tırnakla ayırmıyorum o kadar sıradan ki özel isim değil nesne gibi düşündüm kendisini) oyuna alan hangi süper zeka ise yaptığı hamlenin meyvesini hemen gol yiyerek aldı, bu hamleyi kim yaptırdıysa kendisine selçuk inan'dan bile önce teşekkür edilip üç hayır ile gönderilmeli. o kadar kötü bir stratejiydi.

    gelelim bartali hocamıza, hoca bu takımın hali ne yürüyecek halleri yok, umuyorum aşırı yüklemeden kaynaklı bir durumdur ve daha sonra takım açılır, sezon bu şekilde geçecekse geçen seneki fenere döneriz.

    marcao kardeş, bu sezon izlediğim tüm maçlarda rezildin götü göbeği büyütüp gelmişsin belli, aldığın iki sarı kart da yorgunluktan dolayı beynine kan gitmemesinden kaynaklı, bence bu arkadaş kendisine gelene kadar ozornwafor ya da donk orada denenmeli, ahmet çalık demedim bakın, beni koyun ahmet'i koymayın rezalet.

    fiorentina maçında yediğimiz tokat yetmemiş olacak ki tokatlanmaya devam ediyoruz.

    ha bir de emre mor kardeşimize her önüne gelen topçumuz akıl veriyor bakıyorum da, hayırdır ya bu çocuğun saha dışındaki hallerine akıl verin saha içinde zaten çoğunuzdan daha akıllı ve daha iyi.

    gelelim denizlispor'a. sanmasınlarki kendileri iyi olduğu için maçı kazandılar, biz leş gibiydik. bence çok kötüydüler ve bu halleri ile küme düşmemeye anca oynarlar.

    ha ben takımdan umutluyum çünkü şuna inanıyorum, takım birkaç hafta sonra kondisyon olarak oturacaktır ve en büyük kozumuz fatih hocamız kenarda olacak, bu maçta hocamız kenarda olsaydı maçı alırdık eminim
App Store'dan indirin Google Play'den alın