resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3013
    süperlig için iyi bir forvet olduğunu hep savundum.

    ama diagne hazır değil. takıma çok geç katıldı. üstelik yorucu bir afrika kupasından sonra. hazır olması da en az 2 hafta daha sürecektir. işte bu noktada bana göre kendisini taraftarın önüne atmaktansa maçlara babel ile başlamak daha iyi. falcao gelir gelmez onu bilemem. ben gelmemesinden yanayım. falcao gelirse diagne'ye yatırdığımız 10 milyon eu da çöpe gidecek. çünkü yedek bekleyen bir adama kimse o paraları vermez. üstelik kadromuz çok yaşlı. biz her oyuncumuza para gözüyle bakmaya mecburuz. yoksa kulüp çökecek.

    donk, nagatomo, mariano, seri, babel, emre mor... bunlar önümüzdeki sezon olması şüpheli veya olmayacağı kesin oyuncular. yani 35 yaşındaki babel galatasaray'a ne katkı sağlayabilir? kontratları bitecek mariano, donk ve nagatomo'nun mevkilerini kaç paraya doldurabiliriz? mayıs'dan önce kullanmak zorunda olduğumuz emre mor'un opsiyonunu nasıl karşılayacaz? seri zaten takımda tutulması imkansız bir bonservise sahip.

    dolayısıyla bizim transfer büyüsüne kapılma lüksümüz yok. diagne'yi ıskartaya çıkarma lüksümüz ise hiç yok. 19/20 sezonunun özellikle ilk 2 haftası bu adamı yedek soyundurup sonra ise takıma adapte etmeye mecburuz. aklı selim taraftarın diagne'nin arkasında duracağını umuyorum.

    galatasaray takımı yaşlı bir takım. geç form tutar. üstelik takıma nzonzi gibi çok önemli bir ekleme daha oldu, bu hafta yok ama sanırım direkt oynayacak fizik kalitede geliyor. dolayısıyla bir kaç hafta içinde artan bir form grafiğimiz olacak. zor geçecek ilk haftalarda hem takımın hem de diagne'nin arkasında duralım istiyorum. 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı'nda oynar mı, ilk 11 mi başlar, sonradan mı girer bilmiyorum ama hem diagne'ye hem de tüm takıma başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın