• 257
    kusura bakmayın da yangın yapılmazsa olanları görüyoruz. tamam anlıyoruz işleri zor (ffp durumları) lakin lig başlıyor takımda düşünülmeyen 2 forvet var ve orta saha transferi halen yok. bu adamlar gelecek de takıma alışcak da vs.

    sonuçta bunu şey gibi düşünün ülkenin başına gelen başbakan ülkeyi iyi yönetsin diye seçilir değil mi ? bu abilerimiz de bunun için seçildi kısaca ilk günden küçük çocuk gibi sürekli transfer transfer demenin anlamı yok ama gün doldu arkadaşlar.

    birde diyorlar ki ne gerek var bu takım bir şekilde kazanıyor şampiyon oluyor. e güzel kardeşim fatih terim effect diye birşey var lig o kadar kalitesiz ki azcık dikleşen zaten şampiyon oluyor. donk'u forvete koydu hoca geçen sene gol bulmak için ve bunun gibi bir dünya olay ben yönetimin iyi niyetli olduğunu parasal olarak iyi yönettiğini ama halen bu konuda amatör olduğunu düşünüyorum. ben karın ağrısı ile maç izlemek istemiyorum madem diğer kulüpler bu kadar kötü bunu avantaja çevirmeyi ve işi profesyönellerin yapmasını istiyorum. sen galatasaraysın amacın ligse zaten yangına hiç gerek yok.

    allahına kadar yangın yapacaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın