resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2712
    eğer kendisinden gelecek bonservise ihtiyaç duymasak falcao mu alınsın yoksa diagne mi kalsın diye sorsalar diagne kalsın derdim. galatasaray artık falcao gibi transferlerden uzak durmalı. mutlaka elden çıkarırken para kazanacağımız oyunculara yönelmeliyiz. elden çıkarmıyorsak da muslera gibi senelerce hizmet edebilmeli.

    üstelik bence kalırsa bu sezonu çok iyi geçirecek. herşeyden önce takım yapımız oldukça değişiyor. forvetimiz çok daha iyi besleyecek hale geliyoruz. orta sahadaki 1 kişilik eksiğimizi tamamladığımızda çok daha iyi set oyunu oynayacak bir hüvviyete bürüneceğiz.

    onyekuru gibi bir isimden de babel gibi kollektif bir isme döndük. takımda dripling yeteneği yüksek emre ve jimmy eklendi. diagne çok pozisyon bulacaktır.

    ne olumsuz derseniz, diagne malesef kamp dönemi yaşamadı. ama bunun da handikap oluşturduğunu düşünmüyorum. çünkü ligin ilk 2-3 haftasında babel'i forvet olarak kullanmamız mümkün. bu arada özel programla diagne de hazır hale gelecektir.

    oyuncunun psikolojik yapısı biraz garip. ama kabul edelim galatasaray taraftarının da psikolojik yapısı garip. müthiş bir sermaye yatırımı yaptığımız, şampiyonluğumuzda da pay sahibi bir futbolcuya düşman olabiliyor. bu adam transferi esnasında asla bundan fazlasını vaadetmedi galatasaray'a. ne vaadettiyse sahaya koydu. eğer futbolundan şikayetçiysek ona değil kendimize kızmalıyız.

    son olarak eğer dediğim gibi bir senaryo gelişirse fatih terim'in bir kaç açıklamasıyla taraftarla arasındaki sorun çözülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın