• 61
    geçen sene yaşanan süper kupa* faciasından sonra ciddiyetle çıkılması ve hazırlanılmsı gereken maç. rakip baya güç kaybetmiş durumda ve belalımız olan seleznov ile elvis manu artık kadrolarında yok. bu maç belki de bu yaz oynadığımız hazırlık maçlarının hepsinden kolay. ancak sonunda bir kupa olması sebebiyle motivasyonları farklı olacaktır.

    bu maçta son hazırlık maçımızdan* farklı bir 11 beklemiyorum açıkçası. zaten bu takım eğer konsantre bir şekilde sahaya çıkarsa bu maçı alır. umarım gençlerimizi de görmemize fırsat verecek bir ortam olur.

    bu arada maça 2 gün kalmış durumda ama rakibimizden midir nedir ne basında ne de taraftarlarımız arasında pek de konuşulmuyor maç. fatih hocanın da zamanında dediği gibi nedir bu haliniz kupa finaline çıkıyoruz diye seslenmek istiyorum herkese.

    yavaş yavaş yeni sezona giriyoruz ve artık konsantrasyonumuzu sağlamanın vakti geldi. transferdir odur budur farklı bir dünya ama asıl savaş sahada. kupalar yeşil sahada kazanılıyor, transfer masasında değil.

    hepimizin de bildiği gibi sonunda bir kupa varsa galatasaray'ın olduğu finalde sonuç bellidir. göreyim benim aslanlarımı. tarihimize bir kupa daha katıp gelin başkentten.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın