resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1750
    maliyeti gayet makul olan futbolcu. satın alma opsiyonu ne demek anlamakta zorlanıyoruz sanırım, üzgünüm. zorunlu satın alma opsiyonuyla karıştırılıyor sanırım.

    oyuncunun potansiyeli ortada, kimse sana bu sene şampiyonlar ligi'nde kendisini gösterme potansiyeli olan 22 yaşında ve yetenekleri bariz olan topçuyu 3-5 milyon euroya vermez. biz de 8 milyon euroya almadık zaten. dedik ki, bir oynasın bakalım, 15 milyonluk oynarsa, alırız, ki ihtimal var. hatta 20 milyonluk, 25 milyonluk oynama ihtimali de var. baktın oynamıyor, kiralama bedelini çıkartacak bir kaç gol atsın yeter. baktın atmıyor, e aldığın risk de o olsun, gönderirsin celta vigo'ya sene sonunda.

    öyle yorumlar okuyorum ki, sanki florya'nın tapusunu verdik adama. adam 2 yıl önce dortmund oyuncusuydu, 13.5 milyon euro vermiş celta vigo, sana hayrına mı bıraksın istiyorsun? luyindama'ya da toplam da 8 milyon euro verdik, performansı ortada. bi' bırakın da oynasın yahu çocuk.

    tekrarlamakta fayda var, oyuncuyu sene sonunda 8 milyon euro verip almak zorunda değiliz, bu şekilde yorum yapmak biraz art niyet, kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın