• 1202
    (bkz: serkan rençber'in itiraf gibi hagi anısı)

    başlığına yazılmış bir entry.

    --- alıntı ---

    akbabalar toplanmış ve konu yine galatasaray. fikstür incelemesi yapan bile var (bkz: #93343195) ha gayret tıfılcan biraz daha uğraşırsan gs'nin 98-99 şampiyonluğunu iptal ettireceksin. *

    şikeci piçler, başarı için feto da dahil olmak üzere her türlü pisliğe eyvallah edecek kararktersizlikte başkanlarınız, odacı bile olamayacak ama sırf zengin olduğu için başkan yancısı yapılmış kuçu kuçularınız var.

    her türlü mafyatik oluşum sizde. medyayı baskı altına almak sizde. futbolcu kaçırmak, tehdit etmek, teşvik primi sizde. tarla sürme sizde. hakem satın alma sizde.

    15 temmuzdan önce ne olur ne olmaz diye cemaate laf etmeyip sonrasında bir anda cumhuriyetin son kalesi olmak * sizde. fetocu savcılarla halı saha maçı yapacak kadar sarmaş dolaş olmak sizde. fetocu olduğu bariz tosunu baston kullanacağı yaşta tekrar transfer etmek sizde.

    ulan onun bunun çocukları. her dönem bir bahane bulmayı beceriyorsunuz. bi aynaya bakın başka kim başına gelen her şeyi ve işine gelmeyen her şeyi 3 sene önce olan ve ancak öyle dank ettiren olayla açıklıyor? başka kim her türlü pisliğe bulaşmış olsa da önüne geleni feto feto diye damgalıyor? gidin bunu düşünün sonra utanmanız varsa utanın.

    gs hicbir zaman sizin kulübünüz gibi tek adamcı baskan ne derse olurcu bir yapıda olmadı olamaz da. gs yönetiminde monşer de vardır en koyu iktidar destekçisi de. ve kulüp üyelerinin çoğu elittir yani günlük siyasi dalgalanmalarla yön değiştirmeyen kemalist statükocu. ve gs sadece bir futbol markası değildir. kökleri osmanlıya uzanan bir kültürdür. sadece lisesinden yüzlerce devlet adamı bilim adamı sanatçı diplomat yazar besteci yetiştirmiş bir deryadır. fetonun en çok uğraştığı kulüp olması bundan. feto o dönem vesayet statüko gibi kelimeleri kafaya takmış yazarlarla cumhuriyetçi ve elit topluluk ve kurumlara saldırıyordu. çağdaş yaşamı destekleme derneği gibi. cahil futbolcuları kafalayıp onlar aracılığıyla taraftarı yanına çekmeyi en son da genel kurula sızmayı planlıyordu. tabii daha futbolcuları geçemeden fatih terim duvarına çarptı şerefsiz sürüsü. adanalı terim bu sinsi piçlerle kafası uyuşan biri olsaydı defalarca gönderilmezdi.

    sözün özü kimsenin kayığına binerek bize zarar veremeyeceksiniz. herkes ne olduğunuzu biliyor. böyle çırpındıkça daha da acınası hale düşeceksiniz.

    galatasaray türkiye'dir. içinde her görüşten insan vardır. kişiler kurumları kirletemez. hakan serkan kimmiş neymiş ne yapmış kime tapmış kimi yalamış beni ilgilendirmez. teröre bulaşmış olanı siktireder bulaşmamışı işime gelmese bile farklı görüş der geçerim. tabii siz tek adamcılar böyle şeyleri anlamaz. siz başkanınız ne derse öyle düşünürsünüz. hadi hep beraber hocaefendi diyeceğiz derse hocaefendi dersiniz, cumhuriyetçi olucaz derse cumhuriyetçi (!) olursunuz.

    sizde omurga olmadığı, ölümüne biat kültürü olduğu için bizdeki aykırı sesleri cımbızla seçip algı yaratmaya çalışırsınız. ne diyelim size çukurunuzda iyi dinlenmeler.

    https://eksisozluk.com/entry/93356713

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın