resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1636
    cok emek isteyen bir insan.
    bakimi cok zor olan bir bitki gibi, bir hayvan gibi, fatih terim'im ve ekibinin ciddi emek harcayacagi futbolcu. bircok sorunu olan, sevgiye ac, sefkate muhtac, kafasini dagitmak icin yaptigi sacmaliklari artik amac edinmis bir seviyeye gelmis, serseriligi matah bir sey sanan ergenler misali, bu cocuk da malesef bu yasina kadar iyi bir aile ve cevreden gelmedigi icin, cevresinin etkisiyle careyi-cozumu-cikisi farkli yerlerde aramis. bu yuzden, "tavuk gotu tovbe tutmaz" misali disipline edilememis.
    "fatih terim adam eder." evet eder, bu cocuga bir baba gibi, abi gibi yaklasilacak, gundelik hayatinda sevgi saygi ve sefkat gosterilecektir. bir nevi turk usulu yasam koclugu uygulanacaktir.

    fakat hocanin kendi ailesi, torunlari,ki torun sevgisini hepimiz az cok tahmin ediyoruz, kendi ozel hayati, isleri, ticari iliskileri, ahbaplari, oyuncu scoutingi, kadro muhendisligi, yonetimi, guncel taktik takibi, kadrodaki diger emek isteyen oyuncular ve altyapi isleri birtakim seylerle mesgul olmasi uzerine emre mor'u da eklersek, hocadan neler bekledigimizin farkinda miyiz acaba?
    hoca da ne kadar ustun ozellikleri olsa da insan ve yaslaniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın