resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1529
    şimdi şöyle ki kendisinin ispanya’daki şöhreti inanılmaz kötü. celta 13 milyon euro vererek aldı ve elinde inanılmaz patladı. 3 sene daha 1,3 milyon euroluk net kontratı var. iki senedir futbola kendini versin diye inanılmaz bir şekilde uğraştılar fakat bu şımarık, işine ve kendisine saygısı olmayan adam tabiki de futbol harici her türlü saçmalıklarıyla gündeme geldi. tabi bunun bir de dortmund serüveni var ama onlar çok iyi yırttı, 10 milyon verdikleri bu adamı çok güzel bir şekilde ellerinden kar ederek çıkarttılar.
    şimdi bize gelme, fatih hoca adam eder lafları gündemde dolanmakta. arkadaşlar bu adam ile ilgili yazılan çizilenler çok yabana atılacak şeyler değil. fatih hoca hangi birini düzelticek benim inancım maalesef yok. idmandan kaçıyor, sakatlandığı zaman kendine hiç bakmıyor, arkadaşlarıyla sabahlara kadar video oyunları.... bir sürü şey, görmemiş, cahilin teki yazılıyor çiziliyor hep. celta da onu kimsenin alacağını düşünmüyor açıkçası özellikle avrupadan. türkiye’de hala popüler diye buraya en az zararla kitlemenin derdinde.
    bilemedim sözlük umarım yanılırım, umarım yolulun yol olmadığının farkına varıp bana bu yazdılarım için kendisinden özür diletir.

    bu arada şöyle bir de kaynak bırakıyım (* https://eldesmarque.com/...amor-al-adios-de-mor )
App Store'dan indirin Google Play'den alın