• 12884
    şu anda ekşi sözlükte gündem olmuş sözlük. sözlük yazarlarımızdan bir arkadaşımız ekşi'de şöyle bir enrty paylaşarak tebessüm ettirmiştir.

    --- alıntı ---
    türkiye'de internet aleminin en kral sözlüğüdür. siz burda birbirinizin anasını sikerken adamlar orda samimi bir aile ortamı kurmuşlar.

    burda biri " baba oluyorum sözlük, çocuğum olacak yakında " yazsa, diğerleri hemen ya " daha geçen gün sikmiştim karını, demek ki benden önce biri koymuş " yazar ya da başka bir şekilde mutlaka dalga geçer.

    ordakiler tek tek tüm samimiyetleriyle tebrik ediyorlar. birbirlerine başsağlığı diliyorlar, dertleşiyorlar, başlık altlarında küfür yok, saygı çerçevesinde hareket ediyorlar.

    siz anca am düşürmeye çalışın ekşi sözlük'te. zaten burda çoğunluk erkek, çoğu zaman bu çabanızın sonucu bir çift taşak oluyor ya neyse. en azından galatasaray sözlük'te küfür yok; başlıklar am, göt kokmuyor burdaki gibi.

    beyefendi diyor ki belhanda'yı alex'ten daha iyi gören ergenlerin dolu olduğu sözlük. "

    bre amına koduğumun malı madem koca sözlükten 1-2 tane kötü entry seçiyorsun, demezler mi adama ekşi sözlük denen çukurda her tür pis adam var bunu en iyi sen biliyorsun diye ? kıyaslasan burdaki karaktersiz it kopuk sayısı galatasaray sözlük'teki toplam yazar sayısıdan bile fazla çıkar yarrak kafa.

    tanım: ekşi'de birbirinin anasını siken yazarların kıskandığı güzel oluşum. yazarı olmaktan gurur duyuyorum.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın