resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1435
    sol stopere lucas hernandez ya da samuel umtiti, sol beke de ister jose gaya ister andrew robertson hadi önlerine n’golo kante de benden. şu an için en iyiler kategorisinde bulunan futbolculardan toplama bir gol yememe iddialı takım kurulsun; motive olduğu zaman o savunma hattını bile sağ taraftan en az iki üç kere aksiyon yaratacak, adam düşürecek, kendine ufak bir skills videosu oluşturacak kapasitede, dar alanda çalım yeteneğine ve çevikliğe sahip bir futbolcu. aynısını sola hatta ortaya geçtiği zaman bile yapar.
    her ne kadar yabancı oyuncu esnekliğiyle anadolu takımlarının kalite ve özgüvenleri artmış olsa da, hala belli düzey arkaya yaslanıp oyunu kitleyip kontratak ile fırsat kolluyorlar. ve bizim de en büyük eksiğimizden biri set oyununda ileride aksiyon yaratamamız. yalnızca belhanda ortadan sağdan soldan sallıyor fark yaratıyor. bu yüzden bütün gollerimiz doğaçlama. valbuena sırf bu özelliğiyle feneri kümeden kurtardı bu sene. öyle amrabat, garry, bruma gibi topu açık alanda fiziğine hızına güvenerek oynayan kanat oyuncuları kısmen fayda sağlıyor.
    emre mor hakkaten çok özel bir oyuncu ve bizim en temel eksiklerimizden birini tek başına kapatacak özelliğe sahip. bize kapalı savunma oynamasına rağmen karşı kalenin önünü karıştıracak, faul alacak, defansın dengesini bozacak bir oyuncu lazım hatta her takıma en az bir tane lazım. ki genelde en pahalı hücum oyuncuları bu meziyete sahip oyunculardan oluşuyor aslında. gol asist üretirse yanında zaten a class futbolcu kategorisine giriyor.
    o yüzden disiplin ve para mevzularını bir kenara bırakıp şeytanın günahı beklemesi gibi beklememiz gerekiyor bu çocuğu. ben şahsen öyle yapıyorum zaten günahlarla dolu bir çocuk:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın