resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 1277
    kariyerinde çok büyük haksızlıklara uğramış olan eski galatasaray oyuncusu. hamza hamzaoğlu denen futbol uleması(!) tarafından transfer edilmesi üstüne üstlük birde felipe melo'nun yerine gelmiş gibi olması taraftarımızda ciddi bir ön yargı yarattı. bizden sonra da bursaspor'da kötü oynaması üstüne üstlük bir de hamza transferi olması iyice adamı çöp gibi göstertmiştir. halbuki ligimiz düzeyinde gerçekten iyi alternatif olup aynı zamanda oyuna girdiğinde bir şeyleri değiştirebilme potansiyeli olan bir oyuncuyu defansif ön libero olarak kullanarak adamı zaten bitirdik. halbuki bu adam galatasaray'da oynadığı sezonda gayette deep lying play maker olarak iyi bir performans göstermişti. buradaki sıkıntı esas galatasaray'ın kadro kalitesi ve kadro mühendisliğindeydi.
    bu yüzden galatasaray'da oynayıp da en üzüldüğüm oyunculardan biri kesinlikle bilal kısa'dır. potansiyelinin altında bir kariyer geçirmiştir.
    rotasyon olarak gayet yeterli bir oyuncuydu kendisi hatta maça girip maçın akıbetini değiştirme potansiyeli olan bir oyuncuydu.
    sıkıntı olan selçuk ile beraber orta saha ikilimiz olmasıydı. ikisinin beraber oynatılması zamanında nasıl bir futbol aklıyla sınandığımızı gösteren bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın