aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5655
    geçtiğimiz bir kaç seneye kadar sanki hep kulübün resmi taraftar grubuymuşçasına destek verdiğim oluşum. tabi ki bunun en büyük sebebi oturup da kim kimdir ne nedir diye detaya girmemiş olmam. istanbul dışında yaşayan bir taraftar olarak kusurlu yönleri uzaktan gözlemlemek zor oluyor. sosyal medya kullanımı arttıkça daha farkında olunuyor bazı şeylerin.

    bugün geldiğimiz noktada gördüğüm şu ki; bu grup benim yeni türkiye'de nefret ettiğim tüm anlayışların resmen birleşip tek vücut olmuş hali. reisçilik, biat, cahillik, büyük harfle yazılıp ayar verdiği düşünülen metinler, gencecik çocukları bu niteliksiz düzenlerine alet etmeler, sedat peker ve tarikatlar ile görüşmeler, gereksiz arabesk, insaları baskı ile kontrol etme çabası. yani bu özellikler birleşip bir insan olsaydı arda turan olurdu, bir grup olunca da ultraslan oluyor. anladığım kadarıyla seviyeyi biraz yukarıya çeken bir de üniversite bölümü var. demek ki onlar da olmasa bildiğin yer bezinden hallice bir oluşum.

    son yaşadıkları komediye o kadar kayıtsızım ki sanki norveç liginden lillestrom taraftar grubu rezil olmuş gibi hissediyorum. bir galatasaray taraftarı olarak beni hiç bir bağlayıcılıkları yok. fenerlilerle birlikte ben de dalga geçiyorum. hem bedavaya alacakları vedat muriqi'i dünyanın parasına fenere kitlediğimize gülüyorum, hem de bunların bu hale düşmesine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın