• 2163
    ziraat bankası ve 3 bankadan oluşan konsorsiyumla borçlarını yapılandırarak uefa vizesi almaya çalışan takım..
    2 yıl anaparası ödemesiz, 5 yıla yaymışlar.
    bir reel planları var ama kumar oynuyorlar.
    anapara ödemesiz bu 2 yıldan birinde bir şampiyonluk sıkıştırmayı düşünüyorlar. oyuncu satışı eldeki garanti gelir, oyuncu satmaya yanaşmadan muğlak cl hedefi ile geliri maksimize etmek istyorlar. riskli.. tutmadı mı 3.yılda artmış kol gibi anapara ödemesi geliyor.
    oyuncularını pazarlarken, kayserili eşek tüccarı gibi 20’ye olmax, 25e hakaret gibi çiğ ve bayağı demeçler yakışıksız. golfü bu paçalarından akan ortadoğululuk ve bayağılıkla nasıl yönetti hayret. uluslararası piyasada birçok faktörden oluşan bir futbolcu değeri vardır, senin çiğ demecinle değişmez, satarsın veya kabul etmezsin, o kadar bitti. sonra da verdiğin kararın sonucuna katlanırsın.
    bu ingilizce tanıtım filmi, sadece bu seneki şampiyonluk yarışında mağduriyet elde etme amaçlı. haklılar ama sen şehir olarak zaten sineye çekip iddianı sattın, üstüne bir de seni destekleyen galatasaray’a düşmanlık yaparak , senin şampiyonluğunu elinden alanları destekleyenlere yaltaklanmaya çalışıyorsun..
    olmaz laz kardeşim, olmaz. mücadele samimi olur, hakka hukuka dayanır, aynı pis oyunları sen de oynarsan haklılık dayanağın kalmaz.
    bütün bunlardan bağımsız, galatasaray şampiyon olmazsa, oynadıkları oyundan, antrenöründen, kendi genç oyuncularının katkısından ötürü şampiyon olmalarını isterim. ama fırsatçı bayağı golfçü başkanı ve yıkıcı fanatik taraftarı/kamuoyu hakikaten çok can sıkıcı
App Store'dan indirin Google Play'den alın