• 2156
    son dönemde kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'nun yusuf yazıcı'ya gelen tekliflere karşı çıkışlarıyla gündeme gelen kulüp.

    teklifin muhtevasından bağımsız abdülkadir ömür ve yusuf yazıcı isimlerini en azından bu sene nezdinde satmayacağı konusunda ısrarcı.

    tok satıcı oynamak eylemi üzerinde durmadığını varsayarak yazacağım bundan sonrasını.

    ahmet ağaoğlu'nun ve muhtemelen takımın diğer karar alıcılarının bir dayanak noktası var. 2018/19 sezonunun özellikle ikinci yarısında yükselişe geçen bir trabzonspor vardı. bana sorarsınız, ne oynadığı ve ne oynayacağı öngörülebilen ve gelişime müsait bir oyundu. (ne biz, ne başakşehir, ne de beşiktaş ne oynayacağı konusunda bir garanti vermiyordu.) bu müsaitlik hem futbolcuların yaşlarının genç olması, hem sakat oyuncuların bol olması, hem de hemen her futbolcunun yetenek bakımından bir şeyler vaadetmesiydi. takıma, futbolculara ve teknik heyete güvenmeleri normal. takımları her şeye rağmen ligi 4. bitirdi ve uefa avrupa ligi'nde oynayacaklar.

    2018/19 sezonunda, fenerbahçe'nin durumu malum. takip eden sezonda ne yapacakları tam olarak kestirilemez. beşiktaş'ın aynı şekilde. üstelik küçülmeye gidiyorlar. abdullah avcı'nın da bir sistem hocası olduğunu düşünüp en azından bir sezonu pas geçebileceği bir ihtimal. başakşehir hocasını kaybetti. yaşlanan bir kadroları var. burada şahsi bir es koyayım. bence okan buruk, çok potansiyelli bir hoca ve başakşehir takımı koruyabilirse süregelen başarısını koruyabilir.

    tüm bunlar neticesinde "galatasaray ile şampiyonluk yarışına girebilir miyiz?" gibi bir düşünceye sahip olabilirler. ki bence çok makul bir düşünce. bu genel bir düşünce. sadece benim kanaatim değil. birçok yorumcu ve futbolsever de aynı şeyi düşünüyordur. yani yusuf yazıcı ve abdülkadir ömür isimlerini elde tutmak, bu zor zamanlarında ellerine geçen bir fırsatı değerlendirme isteği olabilir.

    tabii tüm bunlar tok satıcıyı oynamıyorlarsa üzerine yapılan yorumlardır.

    bu takıma onazi'nin döneceğini de söyleyelim. yine de bu takım şampiyon olmak istiyorsa, transfer yapması ve dolayısıyla elden oyuncu çıkarması şart.

    öneri: madem yusuf yazıcı'yı ve abdülkadir ömür'ü satmak istemiyorlar ve satmayacaklar. bir iyilik edelim şu karadeniz kulübüne de, abdülkadir parmak'ı alalım. ben bu adam kadar görmezden gelinen bir futbolcu görmedim. belki görmüşümdür. abartıyorum zaten. tabii göz önünde olan futbolculara bakınca. gerçi o kadar da görmezden gelinmiyor.

    neyse. dönelim trabzonspor'a.

    onazi, nwakame, sosa, parmak, ömür, yazıcı.

    yusuf yazıcı'yı bahsi geçtiği gibi 15+ mil eur gibi paralara elden çıkarmamaları için bir neden göremiyorum. hele ekonomik olarak durumları ortadayken. ömür konusunda ise bir sene daha bekleyebilirler.

    akıl vermek gibi olması ama ben trabzonspor olsam, yusuf yazıcı'yı elden çıkarır, gelecek paranın bir kısmıyla eskişehirspor'dan mehmet özcan'ı transfer eder, abdülkadir parmak'ı biraz daha öne atarım.

    tabii abdülkadir parmak'ı bize vereceklerse tüm yazdıklarımı unutabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın