• 313
    tüm taraftarlarımızın beklentisi transferlerin bir an önce yapılıp kampa katılması şeklinde. ama mevcut ekonomik durumumuzda bu çok da kolay olmayacak gibi görünüyor.

    şu tarih itibariyle kadromuzda 12 tane yabancı oyuncumuz, altyapı oyuncularımız ve emre akbaba hariç 3 tane yerli oyuncumuz var. çok zor bir transfer dönemi bizi bekliyor kulübümüzü. hem bonservis dengemiz var hem de maaş bütçesini bu krizde düşük tutmamız gerekiyor.

    kale: muslera ve ismail çipe.. açıkçası bu bölgeye bu kriz döneminde 3. bir kaleci için maaş ödeyeceğimizi düşünmüyorum.
    sağ bek: mariano ve linnes... şener özbayraklı maaş ve bonservissiz olarak bu bölgeye alınabilecek iyi yerli oyunculardan.

    sol bek: nagatomo,emre ve ömer bayram... ömer bayram'ı bu sezon takasda kullacanağımızı düşünüyorum.

    ayrıca bek rotasyonumuzda muhtemel 3 yabancı oyuncumuzdan en az biri ile yolları ayırabiliriz. bu sayı 2 de olabilir. açıkçası mariano'nun ayrılacağını düşünüyorum.

    stoper: marcao,luyindama,ahmet çalık... bu bölgeye 1 yerli oyuncu almamız veya altyapıdan dahil etmemiz gerekiyor. ben ahmet çalık'ında takasda kullanılacağını düşünüyorum.

    orta saha:fernando,donk,belhanda... kritik noktamız burası bana kalırsa. bu bölgede oyuncu satmadan 1 yabancı oyuncu 2 tane de yerli oyuncu monte etmemiz gerekiyor. gelecek oyuncular oyun kalitemizde çok belirleyici olacaklar. yabancı olarak isimler geçiyor ama buraya muhakkak 2 tane yerli oyuncu monte etmemiz gerekiyor. diagne'den beklediğimiz bonservis bedelini bulamazsak fernando'nun takımdan ayrılacağını düşünüyorum.

    sağ kanat: feghouli,yunus... transferin sonuna doğru buraya deniz türüç hamlesi bekliyorum açıkçası. tabiki makul bonservis bedeliyle.

    sol kanat:...... kimse yok şu anda. bonservissiz babel ve yusuf erdoğan transferlerini olacak gibi gözüküyor. keşke onyekuru'yu 1 sene daha kiralayabilsek. eğer kiralarsak deniz türüç'ü transfer etmeyiz bana kalırsa.

    forvet: diagne ve mitroglu... diagne transferde kilit isim. iyi bir fiyata satmamız gerekiyor. o yüzden acele etmemeliyiz. elimizi zayıflatmamamız gerekiyor. bu mevki de kostas'ın kalacağını, diagne nin satısıyla vedat muriqi'yi alacağımızı ve yerli oyuncu olarak da mevlüt erdinç'le anlaşacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın