resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20025
    kadro kurmayı bilmeden şampiyonluklar yaşamış, uefa kupasını kaldırmış, takımı şampiyonlar liginde çeyrek final oynatmıştır.
    başında ffp belası ve her an gelebilecek bir yabancı sınırı tehlikesi var. elleri ayakları bağlı şekilde transfer yapmakla uğraşıyorlar. satmadan alamıyoruz. bakıyoruz adı geçenlerin çoğu sözleşmesi bitmiş veya son senesinde olan yani ucuz oyuncular. kimse geleceğin takımını 30 yaş üstü adamlarla kurmak istemez ama 20 yaşında 6 tane oyuncuyla şampiyonlar liginde boy gösteremezsiniz. bırakın şl'yi türkiye ligini zor götürürüz. kazanma alışkanlığı olmayan, büyük takımda kaybetmenin ne olduğunu bilmeyen adamlarla uzun soluklu yollara çıkılmaz.
    he diyeceksiniz ki ajax. adamlar takım kurmuyor jenerasyon kuruyor. o yüzden bir şey söylerken altının dolu olması gerekiyor. evet amrabat'ı alan da kendisi bruma'yı alan da. marcao'yu alan da kendisi dany'i alan da. her transferiniz tutacak, her aşınız iyi gelecek diye bir kaide yok. bugün bir çok büyük teknik adam hatalı transferler yapabiliyor. günün sonunda şampiyon oluyorsanız ve aldığınız oyuncular bir şekilde satılabiliyorsa iyi bir kadro kuruyorsunuz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın