• 272
    galatasaray türk futbolu için ne kadar gerekliyse fenerbahçe'de o kadar gereksiz bir takımdır. hayatlarında tek istedikleri galatasaray'ı mağlup etmektir. büyük bir kulüp olamamanın da başlıca sebebi budur.

    türkiye liglerinde şampiyon olmak yeterli hatta fazladır bile. onlara farklı bir galatasaray galibiyeti bütün bir sene tatmin eder. emelleri bu kadar küçük bir takımdan elbette milli bir başarı beklemek aptallık olur.

    taraftarlarıda türk futbolunda rezilleri oynamış, torbalara sidik doldurup galatasaraylı taraftarlara atmış, galatasaray lisesi'nin fransa'ya asker verdiğini iddia etmiş,kendi statlarında leeds united bayrakları açmış (...) bununla da yetinmeyip hala mağdur olmaya çalışmaktadırlar.

    eğlenceli tarafı yok mu peki? var tabii. stadında kumar oynatıldığı ortaya çıkan, kadıköye büyücü getirip kale çizgilerine sidik döktüren,koreografi bayrağını ters açan,şampiyon olmadan şampiyonluk turu atan, avrupa'da 0 çekerek bizleri güldüren bir takımdır haklarını yemeyelim.

    102 yıllık tarihlerinde ki tek uluslararası başarısı da şampiyonlar ligi'nde çeyrek finaldir başka da yoktur.

    böyle bir takımdır işte. gereksiz tanımının en iyi öznesidir fenerbahçe spor kulübü. mafya bir başkanı olan... transferlere 100 milyon euro veripte hala avrupa'da bir başarısı bulunmayan.. galatasaray'a çamur atmak için fırsat kollayan..

    bütün bunlardan sonra soruyorum fenerbahçe'ye:

    bu kadar rezillikten sonra ne verdin bu türk futboluna ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın