• 72
    şampiyon olalı 24 saat olmadı. yeni sezon planlamasına başladık. maç sonu kutlamaları izledik, fatih terim'in bein'e röportaj vermemek için bilerek kendini attırdığını düşünenlerdenim. hocanın da açıklamalarını gs tv'de izledik, beklentileri dinledik. benim için sezon da kutlama da kulüp televizyonu yayınından sonra bitti. eminim buraya değerli fikirlerini beyan eden yazarlar, sözlük yazarı olmayan taraftarlar da aynı histedir. ne boğaz turu, ne şampiyonluk balosu organize ederiz (şampiyon olmasakta 100.yıl balosu dışında başka balo hatırlamıyorum), ne de bu sene değil her sene, babanız şu bu deriz. şampiyonluk, beraberlik durumunda son maça kalacağı için kupayı 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı'nda alamadık. usülen lig bitiminde stadyumda yapılacak kutlama ile 18/19 sezonu noktalanacak.

    büyüksün galatasaray taraftarı. vizyon kod adıyla göreve gelenlere vizyon 101 dersini şampiyonluğun ilk dakikalarından itibaren bu başlık altında veren tüm yazarlara teşekkürü borç bilirim. bazı takımların taraftarları 32. hafta da küme de kalmayı garantileyince, oyunların yapay zekasının bile izin vermediği isimlerle kadro kurarken, akıl ve mantık çerçevesinde beyanlar okumak keyif verici.

    https://twitter.com/.../1129780638914174977 18/19 sezonu özetidir.

    1959 öncesi şampiyonluklar kartı öne sürüldüğüne göre sırada ikinci gündem maddesi olarak yabancı sınırı goygoyu tekrar gündeme gelecek, gündem soğuyup ve netleştikten tahtaya tekrar galatasaray yazacağız.

    solo test gibi hatasız olması gereken bir transfer sezonu bizleri bekliyor. transferin son günleri giden forvet, yedek kulübesinin zayıflığından sebep hamle oyuncusu eksikliğini teknik heyetin ölçüp biçtiğini, yönetimin 18-19 yaz ve kış döneminde gerekli dersleri çıkardığını düşünüyorum. scout ekibinin ne iş yaptığını sorgulayanlardan biri olarak gözlerimiz tekrar scout ekibinde. luyindama ve marcao ile ağzımıza bir parmak bal çaldınız, çıtayı yükselttiniz. haberiniz olsun.

    19-20 yaz transfer döneminden şu an beklediğim arda turan isminin kadroya katılmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın