• 928
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    burası sami yen!

    ilk yarının son maçında taraftarının da desteğiyle gençlerbirliği'ni deviren galatasaray, bu sezon süper lig'de kendi evinde yenilmeyen tek takım olmayı başardı.

    sezonun ilk yarısının son maçında sami yen stadı’nda gençlerbirliği ile kozlarını paylaşan galatasaray, rakibini tek golle yıkıp haftayı 3 puanla kapatırken, önemli bir başarıya daha imza attı. sarı-kırmızılı takım bu sezon süper lig’de kendi evinde yenilmeyen tek takım olarak öne çıktı. bu unvanı son haftaya kadar anadolu’nun flaş ekibi kayserispor’la paylaşan galatasaray, tolunay kafkas’ın öğrencilerinin kadir has stadı’nda antalyaspor’a 2-1 yenilmesiyle tek başına kaldı. ali sami yen’de 9 lig maçına çıkan cim bom, 6 galibiyet, 3 beraberlik elde etti, rakip filelere 21 gol gönderirken kalesinde 8 gol gördü ve 21 puanla bu alanda liderliğe yükseldi. aslan’ı 1 maç eksiğiyle 7 galibiyet ve 1 mağlubiyeti olan fenerbahçe takip ediyor. sarı-lacivertliler 19 gol atıp, 7 gol yedi.

    avrupa’da ezdi geçti
    galatasaray’ın sahasındaki avrupa karnesi de göz kamaştırıcı. rijkaard yönetiminde ali sami yen’de 6 avrupa kupası sınavına çıkan aslan, 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti, 19 gol attı, sadece 2 gol yedi.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_157408.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın