2004-05 Türkiye Süper Lig 32.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 2
  • 23
    (bkz: tarihte bugün)

    bizim olmayan mayıs'lardan acı bir enstantane gibiydi bu maç.

    maçtan önce puan durumunda fb-77 gs-73'tü. sonraki hafta fb-gs maçı vardı kadıköy'de. o yüzden fenerbahçe puan kaybedip biz de bu maçı alırsak şampiyonluk maçına çıkacaktık kadıköy'de. bir de bu maçtan 4 gün önce fb'yi kupa finali'nde 5-1 yendiğimiz için * herkes eğer o maça puan farkı tek maç bandında çıkarsak fb'yi yenip şampiyon olabileceğimizi söylüyordu.

    maçın hemen başında öne geçtik cihan haspolatlı ile. tribünlerle beraber futbolcular da kulağı ankara'ya, fb maçına vermiş olacaktı ki ilk devreyi 1-0 üstünlüğe rağmen 1-2 geride kapattık.

    ikinci yarı böyle başladı, dakikalar umarsızca geçerken dakika 70 gibi ankaragücü-fb maçından gol haberi geldi, ankaragücü 1-0 öndeydi. yani bize gelecek hafta şampiyonluk maçı için beraberlik bile yeter hale gelmişti, fb-77 gs-74 olacaktı berabere kalırsak ve ilk devre fb'yi yendiğimiz için ikili averaj da bizde olacaktı. ancak dakikalar geçti, o gol bir türlü gelmedi, fb kaybetti, fb'yle beraber biz de kaybettik ve sezona havlu attık tamamen.

    tam fb ankaragücü karşısında 1-0 geriye düştüğü anda hagi'nin hakan şükür-cafercan değişikliği ise o hafta boyunca çok konuşulacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın