• 49
    inşallah galatasarayımızın kazanacağı çok mühim bir şampiyonluktur.

    lakin çoktan başlamış olan ve tüm hafta boyunca devam etmesi muhtemel yoğun bir algı yönetimi girişimleri ile karşı karşıyayız.

    bu kritik son virajda rakiplerimiz gerek demeçler vererek, gerekse televizyon ve gazetelerdeki maşalarını kullanarak akhisar ve başakşehir maçlarının hakemlerini etki altına almak için ellerinden geleni yapacaklar.

    yönetimimiz tetikte olmalı, sezon bitmeden asla detaylı ve asıl hak ettikleri türden bir cevap vermemeliyiz ama asla sessiz de kalmamalıyız, meydanı boş bırakmamakta şart!

    arkadaşlar, ipleri koptu.
    ligde en yakın takipçisine 3 şampiyonluk fark atmış, kupa canavarı bir galatasaray var karşılarında.

    döviz kuru bu haldeyken birde şimdi tekrar cl geliri alacak olmamızı düşündükçe kuduruyorlar, ve kudurdukça tehlikelileşiyorlar.

    bunlardan (17’nin tamamı) artık şu aşamada her türlü kötülük, her türlü girişim beklenmelidir.

    biz şimdilik hem meydanı onların algılarına boş bırakmadan hemde kendi dikkatimizi dağıtmadan, hedeflerimize, çifte kupaya odaklanmalıyız!

    bir yandan hedefimize koşarken bir yandan da hakemler üstünden kuracakları “son çırpınış algılarına” karşı dimdik durarak son virajdan alnımızın akıyla çıkmalıyız.

    2 maçımız var ve ucunda 2 ayrı kupa var.

    allah yardımcımız olsun!

    biz tek başımızayız, birlik olmak zorundayız

    karşımızda galatasarayın bayern munich’leşmesini çekemeyen, engel olmak için her yola baş vuracak 17 ayrı şer odağı var.

    son virajdayız arkadaşlar!

    tetikte ve konsantre olun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın