• 1948
    bir süredir ses seda çıkmayan gereksiz kural.

    umarım sene sonu "2019-2020 için kural değiştirdik" denmez zira tüm takımlar şimdiden transfer görüşmelerine başlamış belki de tamamlamış. sene sonu "azalttık" derlerse yine bir demokrasi örneği ile karşı karşıya kalacağız.

    diğer yandan kimler için gündeme getirildiğini hatırlatmak için;

    fb: "fener ol"dan bir cacık olmayacak ve muhtemelen transfer sınırı getirilecek. keza harun, hasan ali, mehmet topal, sadık, serdar gibi 11'de çıkarabilecekleri 3 adam rahatlıkla bulurlar lig için. avrupa'da zaten yoklar.

    bjk: caner, gökhan, dorukhan ve burak yılmaz ile onlar da gündemdeki sınıra takılmıyorlar. eskisi gibi pepe, negredo gibi yüksek bütçeli transferler yapamayacaklarından onları da etkilemeyecek.

    ts: alt yapıdan çıkan oyuncular bile yeter 3-4 yerli bulmaya. onlarda da transfer yasağı devam edebilir, yine etkilenmiyorlar.

    galatasaray: şampiyon olması halinde seneye hem takımı gençleştirmek hem de eksik bölgeleri daha iyileri ile kapatmak için mutlak transfer operasyonu yapacağı belli, takımda da bir nebze emre akbaba hariç oynayabilecek yerli oyuncu yok. sezon öncesi kampını iyi geçirirse belki emre taşdemir. şuan bu sınır ile en çok etkilenecek takım net galatasaray.

    (bkz: türkiye'de futbol galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur)
App Store'dan indirin Google Play'den alın