• 115
    ilk yarının tamamında, 2.yarının ise belli bölümlerinde bazı oyuncularımızın vasat performanslarına rağmen gayet iyi oynadığımız ve bu yıl samiyen'de izlediğim ilk maçtır.
    leo franco:yine normal bir performans sergiledi.kurtardığı %100'lük bir gol pozisyonu yoktu.zaten bizim takım öyle pozisyonlar veriyor ki son maçlarda* atamaynı dövüyorlar**.leo franco'nun bu pozisyonlarda yapacağı pek birşey olmuyor.
    uğur uçar:kendisi yine vasatı aşamadı ama kendisinin bu performansı normal bana göre.bu yüzden çok da eleştiremiyorum kendisini.çok uzun bir sakatlık geçirdi ve hemen eski formuna kavuşması çok kolay değil.2.yarı sakatlanarak oyundan çıktı umarım önemli birşeyi yoktur.
    servet çetin:her zamanki çok iyi mücadele etti.nadir de olsa attığı uzun paslarla yine ''yapma servet'' dedirtti.bir de sol ayağıyla attığı vardı ki sormayın gitsin.eğer takımda kalacaksa istikrarlı bir şekilde forma giyen oyuncu olarak defansın lideri olmalı ve özellikle son 2 maçtır defansif çıkışlarda yaşadığımız ofsayt çözüm bulmalı kabusuna bir.
    hakan balta:servet'e göre teknik olması büyük avantajdı.ilk yarıda leo'nun ileriye diktiği bir top haricinde genelde topu oyuna sokan oyuncuydu.tek hatasını 2.yarıda ofsaytı bozup rakibe pozisyon vererek yaptı.
    caner erkin:ileri çıkışlarıyla özlenen bir sol bek imajı sergiledi.arda tam bir uyum içinde oynayamasa da giderek takıma alışacağını gösterdi.hakan balta'nın yaptığı hatanın benzerini bir başka pozisyonda yaptı ve yine şans biizm yanımızdaydı ve gol yemedik.
    mehmet topal:orta sahada en geride oynayan oyuncuydu.defansif anlamda iyi çalıştı.hücumda da kaleye ne zamanvurup ne zaman vurmayacağı konusunda daha isabetli kararlar verirse yani sergio busquets gibi daha basit, gösterişsiz bir futbolu tercih ederse takıma daha olacaktır.2.yarı sakatlanarak oyundançıktı umarım önemli birşeyi yoktur.
    mustafa sarp:daha çok defansif bir oyuncu gibi görünse de ataklarımızda yine rakip ceza sahasına doğru koşuları yaparak pozisyon kovaladı.çok rahat bir pozisyonda arda'nın attığı pasa terste yakalandığı için dokunamadı.tabii bir yerden sonra yetenek meselesi.
    elano blumer:sahanın en iyilerinden biriydi.bir oyuncu düşünün ki hem kendi ceza sahası önünde top kapsın hem gitsin hücumda bir soldaki arda'ya, bir sağdaki keita'ya yanaşsın olmadı bir de rakip ceza sahası içine koşular yapsın.işte hepsini elano yaptı.golde de asisti yapan keita'ya müthiş pas verdi.hani vardır ya ''al da at dercesine'' elano da ''al da asist yap dercesine'' bir pas attı.
    arda turan:ne yazık ki yine vasat bir görüntü çizdi.kendisi hakkındaki görüşlerimi #266142 nolu entrymde belirttim.
    abdulkader keita:sahanın en iyi oyuncularından biriydi.yin topu aldığında ''acaba bu kez nasıl geçecek'' diye bizi meraklar içinde bırakan futbolu ve 2.yarıda bazı anlarda yaptığı hırçınlıklar sonucu bizi 10 kişi bırakma ihtimali ile heyecanlandırmıştır.hakem çok kötüydü ama keita'nın bu takımın kendisine ne kadar ihtiyacı olduğunu bilmesi ve buna göre davranması gerekli.ilk sarı itirazdan yedi ona eyvallah ama sonra bir pozisyonda rakibin yaptığı faulu hakem vermeyince sinirlendi ve çok fena bir tekme attı.tartışmasız kırmızıydı.o an baktım hakem oyunu devam ettirdi, faul bile ver(e)medi.ama bu kezde rijkaard kesin alır oyundan dedim almadı ve keita da müthiş futbolunu bir asistle süsledi.
    harry kewell:bence takımın bugün en iyisiydi.özellikle tek forvet oynama konusunda futbol dersi verdi.neredeyse her topu indirdi, indirmediyse de rakibi bozdu ve topların çoğunu bize kazandırdı.attığı golde atağımız da kendisinden başladı*.arda'nın gereksiz yere görev bölgesini terkettiği anlarda arda'nın boşalttığı bölgeye kayıp gençlerbirliği savunmasını sola kaydırarak oyunu nasıl takip ettiğini ve oyun bilgisinin üst düzyde olduğunu bir kez daha gösterdi.keita'nın itirazdan sarı kart görüp itirazlarına daha da sert bir şekilde devam edecekken koşarak gelip kendisini sakinleştirerek 10 kişi kalmamıza engel oldu.kısaca bu adam 9000 metre* koştuysa tek santimetrisini bile boş koşmadı.
    barış özbek:sakatlanan mehmet topal'ın yerine son 15 dakikada görev aldı.koştu, mücadele etti yani bildiğimiz barıştı.
    tobias linderoth:sakatlanan uğur'un yerine oyuna girdi.sakatlanmadan maçı bitirdi.*
    ayhan akman:90+3'te oyuna girdi.gol yemediğimiz için eleştiri oklarının hedefi olmadı.*

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın