• 567
    uzatmalarla beraber 60 dakika 10 kişi oynayan, toplama takım görünümündeki fenerbahçe'yi yine yenemediğimiz karşılaşma. golü atıp hemen peşinden golü yemesek olmazdı zaten, tam olarak kadıköy deplasmanındaki galatasaray'dan beklenecek hareketti. pozisyon öncesi faul diye yoğun itirazlar var ama golün tekrarında ben faul göremedim çok. feghouli kolay bırakmış kendisini yere.

    onun dışında klasik fener-galatasaray maçlarından biriydi maalesef. 105 dakika boyunca gram futbol oynanmadı. uzatma dakikalarında baskı kurmamız gerekirken biz hala yan pas yaptık. özellikle donk önce takım tamamen rakip yarı sahaya yerleşmişken uzaktan çektiği şut ve rakiple hava topuna çıkarken dirsek vurması nedeni ile hem 2 ataktan etti hem de vakit geçirmek için fırsat kollayan fenerbahçe'ye bu fırsatları verdi. bu kadar kötü ve takım olma hüviyetinden yoksun bir takıma karşı çok daha baskın ve ezici oynamamız gerekirken bu geceki galatasaray tam bir hayal kırıklığıydı.

    sonuç olarak lider ibb'ye 1 puan yaklaştık evet fakat tarihinin en kötü fenerbahçe'sini kadıköy'de yenip 3 puan yaklaşma ihtimali varken şu sonucun hiçbir galatasaraylı'yı tatmin ettiğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın