resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 2633
    fazlasıyla yetenekli olduğunu düşündüğüm futbolcu. takımdaki dripling bakımından bana göre en etkili isimdir. hem sağda hem solda, hem dar alanda hem geniş alanda çalım atabiliyor. mental olarak da gayet iyi. açıkcası elimizden kaçırırsak çok üzülürüm. ben nagatomo'dan daha iyi bir bek olduğunu düşünüyorum. hatta sol tarafta sağda olduğundan daha iyi. 6 nisan 2019 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nda bütün etkili ataklarımız neredeyse kendisi üzerinden gelişti.

    ayrıca ben demiştimin en güzel biçimi, galatasaray'ın çıkarına olacak bir tahminin tutmasıdır. allahtan ilk yarı itibarıyla donk ve orta alan kurgumuzun sıkıntı çıkarabileceğine dair tahminim tutmadı. ama linnes ile ilgili tahminimde yanılmadığımı düşünüyorum. yarattığı penaltı ve iptal edilen goldeki performansı. evet hiç biri tam anlamıyla asist sayılmaz, penaltı istatistiklere asist olarak girse de... ama neticede asist üretkenliğin vurgusudur. o bakımdan tam olarak tahmin ettiğim performansı gösteriyor linnes. (bkz: 2647675)

    kesinlikle kontrat yenilenmesi gereken oyuncu. takımın en iyi beki. sabri'nin arkasında beklerken de aynı şeyleri söylüyordum. yazık ki anca son 1,5 senede keşfedebildik bu adamı. o da tam anlamıyla keşfettik sayılmaz. hala emre taşdemir'in arkasında yedek beklediği maçlar var. bizim ligde mevcut performansı ile linnes'in bir oyuncunun yedeği olması ayıptır. burda fatih terim'e eleştiri gelsin. sol tarafta sağ ayaklı bek oynatılmaz takıntısından kurtulmalı. oynatılır. hele linnes gibi iki yöne de çalım atabilen bir adamsa çok sevdiği ters ayaklı açık etkisi bile yapar. bu adam formayı sırtından çıkarmamalı. beşiktaş falan alırsa ağlatır hepimizi.

    edit: nitekim asistini de yaptı. 2-0
App Store'dan indirin Google Play'den alın