• 33670
    "mustafa'yı galatasaray kongresi değil, liseciler, yani galatasaray'dan hiç ama hiç elini çekmeyen, ama elini asla taşın altına koymayarak, hep kendi seçtiği adamlarla yönetmek için yaşayan inan kıraç'ın dazlakları götürdüler"

    "inan kıraç'ın galatasaray'a gene el koymak için alenen harekete geçtiğini gören faruk süren ve alp yalman gibi eski efsane başkanlar, kulübü kıraç tehlikesinden kurtarma uğruna, mustafa'ya destek oldular.ama onların gördüğü tehlikeyi mustafa anlamamakta ısrar etti"

    "1700 üye ile başlayan kongrede üye sayısı saatler ilerledikçe azaldı. hazırlıklı kafatasçıların bir teki yerlerinden kıpırdamazken, akıllarına taktik, oyun, tuzak gelmeyen üyeler saatler ilerledikçe gitmeye başladılar..."

    "taktiği sezen faruk süren, mustafa'yı uyardı. "kongre kararı al ki, yeniden aday olabilesin. bunlar seni ibra etmezlerse, tüzük gereği bir dönem aday olamazsın.. ama "ben" diyen ve burnunun ucunu göremeyen mustafa cengiz 27 oyla kaybetti. 27 oy!"

    "gün boyu kongrede olanların farkına varsa, ya da varanları dinlese bu oyuna gelmezdi.. sadece eş dostlarından oluşan bir sadece bir minibüs dolusu insanı kongreye getirse durum değişirdi...bu çok basit, çok bilinen kongre taktiğine yenildi"

    "kibri, gururu ve kendisini "yenilmez" sanma gafleti yüzünden kaybetti. etrafında galatasaray'ı yönetmeye layık yönetici ve profesyonel bırakmadığı için kaybetti. kendi kaybetmekle kalsa iyiydi. galatasaray'a da kaybettirdi.. işte onu affetmek mümkün değil!"

    hıncal uluç
App Store'dan indirin Google Play'den alın