• 29
    riva arazisini kulübe kazandıran eski başkanlarımızdandır. bu zaten bilinen bir şey. beni meraklandıran bilinmeyenler...

    insanlardan şöyle bir algı vardır; galatasaray bu ülkenin lobisi en güçlü takımı diye... derin galatasaray diye geyikler, capsler yapılır. hislerime göre selahattin bey derin galatasaray’ın en derinlerinde yer alıyor. hislerime göre diyorum çünkü bunun ispatı mümkün değil. ama selahattin bey ile ilgili bir kaç yazı, makale vs. okudum. sonra merak ettim daha da araştırmaya başladım. karşıma 28 mayıs 2012 tarihinde yazılan bir makale çıktı. takvim gazetesinden ergün diler’in yazısında selahattin bey ile ilgili çok çarpıcı bilgiler veriyordu.

    merak edenler için makalenin linki;

    https://m.takvim.com.tr/...5/28/derin-miras/amp

    buna benzer bir kaç yazı daha okudum ama hepsi doğrudan selahattin bey ile alakalı olmadığı için paylaşmıyorum. çok ciddi siyasi bağlantıları olan bu adam hala bu kulübün içinde ve gerçekten büyük saygı görüyor. hatta selahattin beyin onay vermediği hiç kimse başkan olamaz diye söylentiler var. kendisi mustafa cengiz’i de ziyaret etmiştir.

    dediğim gibi kendisi ile ilgili bilgiler çok kısıtlı ama bu adamın sıradan bir başkan olduğunu düşünmek yaşadığın dünyayı tanımamak demektir. hakkında daha fazla bilgisi olan yazarlarımız varsa yazmalarını rica ederim. bizler de daha iyi tanımış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın