• 6
    tam manasıyla sıçıp batıran kitle.

    "her şerde bir hayır vardır" denir ama bu seferki şer galatasaray için yalnızca bir fayda anlamına gelmeyecek, bir dönüm noktası olacak liseci zihniyetin karşısında olanlar ve taraftar için.

    yıllardır galatasaray'a elitizm adı altında kutupçuluk tohumu eken bu pislik kitlenin artık galatasaray'daki herhangi bir süreçte akil topluluk olarak görüleceğine zerre inanmıyorum. çevrelerinde muhafaza ettikleri piyonları, medyada mamaladıkları kuklaları haricinde karar mekanizmasına yüzde yüz etki koyabilecek potansiyeli kendi elleriyle çöpe attılar. çok da güzel oldu bir bakıma.

    mustafa cengiz olmaz da kemal cengiz olur, kemal cengiz olmaz da mustafa akif olur hiç fark etmez. artık liseci zihniyette olmayan bir başkan adayı çalıp çırpmadığı, galatasaray'ı soymaya yeltenmediği ve ortaya biraz da akıl koyduğu sürece güçlü bir figür olacaktır. her şeyden önce muhalefet daha kuvvetli artık.

    lisecilere sonsuz teşekkürler. şu anki fikir birlikteliğini sağlamak çok kolay olmayabilirdi lakin kendileri bunu öyle güzel yaptılar, bu ortamı o kadar soru işaretsiz sağladılar ki, eyvallah.

    bokunuzda boğulun galatasaray'ın elitizm soslu kafatasçıları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın