resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19166
    istatistik mini etek gibidir demiş sir alex ferguson. evet 2018 - 2019 futbol sezonunun ikinci yarısında 8 maçta 22 gol atıp 4 gol yiyerek 20 puan toplamamızı sağlayan hocamız buna söz yok lakin aslolan galatasaray'dır arkadaşlar. fatih hoca değil herkes eleştirilebilir. evet kendisi büyük marka ben de çok seviyorum fakat başakşehir'in kollanması mı artık kendi forumsuzluğu mu bilemem ama işleri iyi yönetmiyor maalesef. 5 yıllık anlaşma imzaladıysa demek ki gerçekten hocanın hedefleri var beni bu şaşırtıyor bitse de gitsek gibi hiç müdahele etmiyor.

    2018 - 2019 futbol sezonunun ikinci yarısında iyi kondisyoner ve iyi stoper tandemine rağmen takım saha da sırıtıyor hatta kendi evinde bile. evet kadro benfica gibi ya da avrupa arenasında ne kadar yeterli tartışılır fakat lig de hertürlü iş yapabilecek bir kadro. lakin herşeyden önemlisi hoca orta sahaya neden önlem almıyor. hücum da iyi set hücumları izlemiyoruz ben açıkcası beğenmiyorum takımı. geçen sene ki kadrodan daha kötü bir takım yok geçen sene ki rakibi ıssıran takım yok.

    ben de hepiniz gibi milli maç aralarını sevmiyorum fakat bence bizim için şans çünkü akbilspor zaten iyi kötü bir sistemle devam ediyorlar artık puan kaybetmelerini bekliyecez lakin biz de çok muamma maçlar çıkarıyoruz aldığımız puanlar kimseyi kandırmasın. sana güveniyoruz bizi sevenleri üzmeyelim baba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın