resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3054
    tam vaktinde güzel bir meblağa elimizden çıkardığımız orta saha. yoksa bu arkadaşın mental olarak oyundan düşmüş hali hiç çekilmiyor. neden böyle düşündüğümü de açıklayım.

    kendisi bizden gitmeyi kafasına koyduğunda, verim almak imkansızdı. ve geçen sezon* stoke city ile imzaladığında maçlarını takip etmeye çalıştım. küme düşen takımda olumlu anlamda sivrilen, göze çarpan ender isimlerdendi. ne oynadığını biliyordu ve bu kadar savruk kesinlikle değildi. gerçekten abartmıyorum. dönemin teknik direktörünün hakkındaki açıklamaları(1) ve maç özetlerini izlerseniz siz de görürsünüz. demek istediğim, bu arkadaş eğer mental olarak işine kendini verirse gerçekten çok faydalı bir oyuncu. ama bize tekrar geliş sürecini ele alınca, dönemi az çok hatırlarsınız. hep arka planda gördü bizi. daha büyük takım ve liglerden teklif bekledi ama o teklif gelmedi. kulübünün de payı vardı biraz. bize kiralamamak için baya bir uğraştılar. az okumadık, ha geldi ha gelecek derken yine transfer sezonunun* sonlarına doğru yetişti. bize gelmeden önce bu sezonun* football league championship‘in açılış haftasında stoke city ile ilk maçına* çıktığında tanınmaz haldeydi. çünkü ndiaye için stoke city defteri, küme düşünce kapanmıştı. ve yazın transfer süreci de göz önüne alındığında, yaşananların ardından böyle bir performans gösterince; stoke city taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edildi.(2)

    baktı istediği teklif gelmedi, mevcut şartlar altında bizden iyisini de bulamayınca geleyim bari bir sene daha takılayım galatasaray’da dedi. oynadığı oyunu da görüyoruz işte bugünlerde. biraz ben oldum havasına mı girdi n’oldu bilinmez ama o eski halinden eser yok şimdi demek istiyorum kendisine. sene sonu kendi kariyeri açısından ne olur bilinmez ama ben kendisini takımda görmek istemiyorum şahsen.

    kendisi ve kariyer planlaması hakkında da ufak bir yorum yapmak istiyorum. eğer dişini sıkıp biraz daha sabretseydi, bizde geçen sezonu şampiyon tamamlayıp, üstüne de yazın bir dünya kupası‘nda kendine güzel bir vitrin yapsaydı; hem biz biraz daha iyi bir bonservis bedeli elde edebilirdik hem de kendisi daha iyi bir kulübe transfer gerçekleştirebilirdi.

    1: http://www.milliyet.com.tr/...2604260-skorerhaber/

    2: https://www.sporx.com/...satin-SXHBQ724862SXQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın