resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9192
    nişan törenim olduğu için 2 şubat 2018 alanyaspor galatasaray maçını seyredemedim. muslera'nın yediği hatalı golden sonra sözlükte o olmasa yenilmiştik tarzı entryler görünce özeti daha bir dikkatli izledim.

    şuna artık adım gibi eminim. galatasaray sözlük yazarları kaleyi bulan her topu gol olacak zannetmek hastalığına yakalanmış. bu sebeple muslera'nın çok basit çok sıradan kurtarışlarını bile abartıp büyük bir nimet gibi başımıza kakıyorlar. arkadaşlar söz konusu maçta muslera'nın yaptığı kurtarışların hepsi normal kurtarışlar. şuna adım gibi eminim muslera maçtan sonra of şu pozisyonu ne kurtardım be, takımı ipten aldım resmen dememiştir. şunu artık öğrenmemiz lazım; belli bir şiddetin altında ve göstere göstere yapılan vuruşları hiç bir kaleci yemiyor. bakıyorum pozisyonlara bi kaleci için gayet rahat pozisyonlar ve o pozisyonları kurtaramıyorsa sıkıntı vardır zaten. ama sözlüğe bir bakıyorum sanırsın 4. yıldızı taktığımız sezonun son maçlarındaki o efsane kurtarışlarından birini tekrar yapmış.

    bunu yapmayın arkadaşlar. muslera dünkü çocuk değil, zaman zaman hatalı goller yese de üst düzey bir kaleci. şu basit vuruşları kurtardı diye 18 yaşında bir kaleciyi övebilirsin ama muslera'yı övünce çok komik oluyor. bi ön libero oyuncusunu maç boyu sadece stoperlerle paslaşıp %100 pas isabeti ile oynadı diye övmek gibi bir şey şu yaptığınız.

    2 şubat 2018 alanyaspor galatasaray maçı için konuşacak olursa muslera'nın bu çıkardığı topu rakip takımın kalecisi kesinlikle çıkaramazdı diyeceğimiz 1 tane bile kurtarışı bulunmamakta malesef. öyle 1-2 kurtarış yapmış olsa yediği hatalı golü kimse eleştirmezdi zaten.

    bana 2014 de mersin deplasmanında yaptığı kurtarışla gelin, ben de sizinle birlikte bu ligde bu kurtarışı yapacak başka kaleci yok diyeyim. ama adamın neredeyse kucağına gelen toplara bile destan yazıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın