• 1262
    https://twitter.com/...s/873119381777022977

    --- alıntı ---

    belhanda doğruysa sneijder'e göre daha direkt gole, asiste dönük. 6 yaş daha genç. wes daha klas ama belhanda değişimi iyi
    olur diyorum.

    --- alıntı ---

    kendisi belhanda ile ilgili zamanında bu beklentiler içerisindeyken sonrasında belhanda'dan bunları göremeyip eleştiren taraftarları ''ondan böyle şeyler beklemeyin'' diyerek eleştiren adam olmuştur. belhanda'nın bu sezon* geçtiğimiz sezona göre daha faydalı olduğunu, devre arasında gitmemesinin de hayrımıza olduğunu düşünüyorum*. belhanda'nın şu an takıma faydasında zararında değilim yani ama uğur'un böyle bir twiti varken şimdi ''ondan sneijder'in yaptığı şeyleri beklemeyin*, sırtındaki numaraya aldanıp klasik 10 numaralar gibi skor katkısı beklemeyin'' minvalinde şeyler demesi gülünç. onun dışında belhanda zaten hiçbir zaman öyle sneijder'e göre daha direkt gole, asiste dönük bir futbolcu filan olmamıştır. bu twiti ilk gördüğümde de saçmalamış diye düşündüğümü hatırlıyorum.

    not: kendisi aynı zamanda en sevdiğim yorumcuların başında gelir. sneijder-belhanda mevuzusu dışında neredeyse her yorumuna katılır, katıldığı programları da zevkle takip ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın