resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9173
    kedimiz, canımız, ciğerimiz. o bizim herşeyimiz. dünyanın faal en iyi 6-7 kalecisinden biri. kimsenin kurtaramayacağı topları kurtarıyor. maaşı yüksek diyor kimi. bence son kuruşuna kadar hakediyor. aldığı parada benim hakkım varsa benden yana helal olsun. evet ara sıra hatalı goller yiyor ama kazandırdığı kupaları unutmasın kimse.

    beyler kusura bakmayın. duymak istediklerinizi yazdım. doğruları yazınca tahammül edemiyor ofsayt manyağı yapıyorsunuz. eli ayağı düzgün her kalecinin kurtaracağı bir topu kurtardığında bile sanki işi bu değilmiş gibi başımıza kakıyorsunuz.

    kimsenin muslera'ya bir düşmanlığı yok. hepimiz seviyoruz. ancak muslera yılda 4 milyon euro kazanıp böyle armut armut goller yiyor size kendisini savunmak zorunda bıraktırıyorsa oturup performansını muslera'nın performansını sorgulamanız lazım. ama siz performansını eleştirenlerin galatasaraylılığını sorguluyorsunuz.

    bakın muslera yılda 2 milyon euroya oynasın yemin ediyorum eleştirmem. ama 4 milyon euroya oynayıp konsantrasyon eksikliğinden goller yiyince çıldırıyorum. kalede bekleyip karşılığında 4 milyon euro alıyorsan 90 dakikanın her salisesi konsantre olmak zorundasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın