resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 2025
    fatih terim'in oyun anlayışında varlık gösterememiş ama kendisine uygun bir sistemde en iyilerden biri olan stoperimiz(artık sanırım ex-stoperimiz).

    burada ya da diğer sözlük ve forumlarda kendi aramızda gitmesiyle ilgili biraz ileri gidip abartarak bir şeyler yazmamız çok sıkıntı olmazdı ama futbolcunun sosyal medya hesaplarında şahsına doğrudan bu yapıldığı için yapanlar adına kendimden utandım. çok ayıp edildi gerçekten.

    empati yapıp kendimi yerine koyduğumda "özel hayatımda eşim beni istemiyor, profesyonel hayatımda kimse beni istemiyor." diye vurgun yerdim resmen. umarım kendisi benim gibi hassas düşünmeyip yazılanları umursamamıştır ve gideceği yerde başarılı ve mutlu olur.

    futboluyla takımımıza sağladığı ne kadar fayda varsa teşekkürler. ama takıma ve beklentilere uyamadı. ancak kendisini yine de severdim.

    aklımda kratos benzetmesiyle kalmasını isterim.

    yolu açık olsun.

    edit: olur da farklı bir karar alınır ve donk'un lisansı iptal edilip maicon ile devam edilmek istenirse(ki hiç sanmıyorum) olanlardan sonra oyuncu kendisini oyuna nasıl verir kim bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın