resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18626
    bir kere öncelikle 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı ile birlikte kendisini yeniden olması gerektiği yerde, saha kenarında, takımın başında görmek mutluluk verici, iyi ki varsın imparator.

    maç sonu açıklamalarına gelecek olursak ben transfer gündemi ile alakalı bir yorum yapacağını tahmin ediyordum ama hocanın canının çok daha başka şeylere sıkkın olduğunu gördüm. gerek ozan meselesi, gerek transfer meselesi, gerek serdar, eren meselesi, gerekse transfer edilmesi muhtemel oyuncuların isimlerinin dillerde sakız olması konularında hoca açık açık sitem etti.

    eğer ki futbol takımının başına fatih terim'i getiriyorsan ve getirirken de "florya artık hocaya emanet" diyorsan ne serdar ve eren'e yeniden kulüp kapılarını açabilirsin, ne ozan'ı hocanın gönlü olmamasına rağmen satabilirsin* ne de acil transfer yapılması gereken bölgelere yapılacak transferleri bu kadar uzatabilirsin. hocanın bir lafını iki etmemek senin görevin haline gelir. çünkü karşındaki teknik adam bu kulübe yıllarını vermiş, en büyük başarılarında takımın başında yer almış ve kulübün simge isimlerinden birisi olmuş fatih terim'dir.

    hoca 31 ocak'ı işaret ettiyse benim için konu o zamana kadar kapanmıştır. kaos yaratmanın hiçbir anlamı yok.
    ancak bu taraftarı bir tercih yapmak zorunda bırakmayın, başımızda fatih hocanın olmadığı zamanları da biliyoruz..
    umarım mevcut yönetim bir an önce kendine çeki düzen verir, hocaya rahat bir çalışma ortamı yaratır. yoksa #terimhancısizyolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın