resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3542
    kendisinin takımla ilişiğinin kesilmesi ile ilgili paragraflarca yazdım, tekrar etmeye gerek yok ama alacaklarına karşılık serbest kalma ve fener'e imzalaması ile ilgili yapılacak şey ise çok nettir.

    kendisi ile ilgili saçma sapan bir kriz yaratıldı yaratılan kriz aynı saçmalıkla yönetildi ve bu saatten sonra eskiye geri dönüş olacağını düşünmüyorum. bu doğrultuda artık sadece ileriye bakılarak, bize aktarılan herkesin parasının ödendiği idi, bir kere bu yalan/yanlış zaten başlı başına bu yönetimin büyük ayıbıdır gerçek ise, hesabı da sorulacaktır, derhal ikiyse iki üçse üç kaç milyon euro ise alacağı hemen ödenmeli. belirtilen meblağlar yüzünden galatasaray hiç bir futbolcu ve menajeri karşısında eli zayıf bırakılmamalı, bu yönetim zaafiyetine izin verilmemeli. hemen yatıracaksın o parayı hesaba.

    sonrasında da artık sıfır noktası diyeceğmiz yerdeyiz, bonservisle standart oyuncu satış prosedürüne geldik ama bu sefr isteyen fener. fener istiyorsa 5 milyon euro atıyorum, bitti gitti bu kadar. 4,9 mu verdi, kalk masadan, biz bu rakamlar ile batmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın