resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1724
    öncelikle yolu açık olsun dediğim eski oyuncumuz.

    şu sonra ki satıştan pay aldırmama meselesi de tamamen ozan'ın yaptığı bir yanlıştır bizim için, yapacaktın kulübünle sözleşmeyi kaldırtacaktın o opsiyonu kulübünün transferinde elini güçlendirecektin ve sonra gidecektin. ne bu acele kardeşim ? neden bu kadar hızlı gitmek istedin ? yani sözleşme imzalasan opsiyonu kaldırtıp 3 ay daha oynasan, 15 milyon euroya gitsen ve sonra ki satıştan %20 eklettirsen ne kaybedecektin ?

    üstelik yönetimin teklifini beğenmemişsin, kulübünü medya önünde küçük düşürmüşsün, daha sonra fatih hocamla +1 gibi bir taraftara müjdeli paylaşım yaptın sanki çok büyük bir futbolcuymuşsun gibi halbuki daha 3 aylık bir oyuncuydun, daha sonra bu +1li paylaşımdan 1 hafta sonrada gittin yine.

    iyi bir oyuncu olabilir fakat karakteri kesinlikle bizim galatasaray kültürüyle uyuşmuyordu, yani sadakat ve vefa duygusu yeterince kendisinde yokmuş, dediğim gibi sözleşme imzalayıp opsiyonu kaldırtıp 3 ay sonunda hem daha fazla paraya hemde sonra ki satıştan pay koydurtarak ve en önemlisi takımını şampiyonluk yolunda ''1'' kişi eksik bırakmayarak gidecekti. her galatasaraylı genç futbolcunun hayali olan galatasaray ile şampiyonluk yaşayarak gitmek varken kaça kaça gitti sanki hata yapınca bile kendisini alkışlayan galatasaray taraftarı değilmiş gibi. yinede kendisine para kazandırdığı için teşekkür ederim yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın