resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 2610
    https://tele1.com.tr/...ffye-basvurdu-20618/

    öncelikle tele1 ne, nereden buluyorsunuz bu siteleri, nedir ne değildir bu soruların cevabını bilmeden doğru olduğunu varsayarak haberi yorumlayacak olursam, ilk olarak belli oldu ki bizim yerli oyunculara para falan ödemediğimiz artık gün gibi aşikar.

    bu toprak eşeleme aracına bizim 1,4 mio euro borcumuz varsa ve karşılığında da bonservisini verip kurtulabiliyorsak şans ayağımıza gelmiştir, fırsat bu fırsattır, sezonun fırsatı hatta bence.

    buna 1,4 mio euro bonservis verecek takım yok, gerçekten yok, kimse vermez, fm değil bu gerçek hayat. türkiye'de bunun ne mal olduğunu bilmeyen yok zaten, fiko gibi, eski antep başkanı gibi ikircikli işler çevirmeyeceksiniz buna kimse beş kuruş para vermez.

    avrupa'ya da maksimum, hadi her şey yolunda gitti, ne bileyim isviçre'de eli açık bir kulüp vatandaşımızdır yazık falan derse belki bu parayı verir, onda da dünya kadar uğraşırsın, işçilik kaybı. ilaveten kaç kere uçak biletiydi, ıvırdı kıvırdı.

    salın iş ahlakı yoksunu gamsız enişteyi kime şikayet ediyorsa etsin, ses de etmemek lazım, böyle fırsat hayatta bir kere gelir, akıllı olmamız lazım. hatta ayıp tabi böyle söylemek ama, keşke üç beş biraz daha taksaymışız.

    bu parayı ödemeden kurtulursak yönetime saygım artacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın