resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18365
    hoca yaklaşık 25 yıldır bir şekilde hayatımızda ve hala kendisini tanımyan tanıyamayanlar var. bakın şurada tugay kerimoğlu çok güzel bir tanım yapmış kendisi hakkında.

    https://www.youtube.com/watch?v=Pojy3rFDumY

    sahip çıkar diyor tugay üstüne basa basa. bakın fatih hoca'nın kameralar karşısına çıkıp da şu futbolcu iyi değil, bu kondisyoner kötü şeklinde açıklamalarına rastlayamazsınız, sorsanız dahi destek çıkar fakat vakti geldiğinde de gerekeni yapar. prim, reklam parası bok püsür bu polemiklerinin alayını medya servis etmiştir piyasaya sırf reaksiyon almak adına. yoksa fatih hoca'nın tarzına uyan hareketler asla değildir bunar.

    unutulmuşu hatırlatır diyor buna en güzel örnek de dok'tur. marketten alıp ön liberoya koydu tabiri vardı sinan engin'in hayatı boyunca kurduğu en doğru cümlelerden biridir. o sezon sonu donk'un sözleşmeyi kapacağını da daha o zamandan anlamıştı hocayı tanıyanlar zira hoca güvenini boşa çıkartmayan adamı bı-rak-maz! doğru ya da yanlış sabaha kadar tartışırsın ama hocayı imparator yapan da bu bir yerde.

    yanlış yaparsan da satmaz unutur diyor sonra iki gözümün çiçeği. arda ve burak gereksizleri bu konudaki en güzel örnektir anlayana. bulunduğu ortamda adı bile anılmıyor şehir magandasının. sorsan o da hocaya tavır alıyor ama paşa paşa da oynuyor "fatih terim" stadında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın