• 20786
    serdar, eren, rodrigues, maicon ve ozan ile yollarını ayıracak takım.

    bir kez daha hatırlatıyorum. 2 yabancı hakkımız var. 2 tane daha yabancı gönderdik etti 4.
    2 forvet 2 stoper alırsak, rodrigues'in yerine adam alamayız. diyelim rodrigues'in yerine adam almamayı göze aldık. gelicek 2 stoper + ahmet çalıklı bir stoper rotasyonunu kabul edeniniz varsa afiyet olsun.

    geriye tek ihtimal kalıyor. yerli stoper de alacağız. çok merak ediyorum : kimi alacağız?
    kapanan savunmada gelen toplara dan dun vuran sadık'ı mı? iki maç iyi oynamasına rağmen el bomba izlenimi veren merih'i mi? en iyi 2 yerli stoper bir kalemde sattık hadi bakalım meydan sizin, kurun kadroyu da görelim.

    şunu şu kadara sattık, bunu bu kadara satarız demenin bir önemi yok. satalım ya, serdar'ı 20'ye satalım. ne fark edicek?

    başka mevkilerden adam göndeririz diyenler, tamam kabul diyelim mariano'yu da gönderdik. yerli sağ bek mi almayı planlıyorsunuz? vasat şener'e mi sulancaksınız yoksa fransa'da ligin ilk yarısının en iyi beklerinden biri olan zeki çelik'i alma gücünüz mü var?

    bu kulüp her daim şampiyon olur sorun bu değil. zaten bu ligde şampiyon olmak hem abartılcak bir şey değil hem de kulübün öncelikli mottosu değil. he avrupa'da başarılı olur mu? olamaz. az sonra offside'a basıcak olsanızda olamaz. üstüne koysa 4 senede o seviyeye çıkabilecek fırsatı 2013 de 2015 de 2018 de elde etti bu kulüp. ne yaptı? hocasını kovdu. ne yaptı? sabri'yi maxi perreira'ya tercih etti. ne yaptı? en iyi golcüsünü satıp yerini doldurmadı.

    aynı zihniyetin devamını izliyoruz. dünya bir yere gidiyor biz tam tersine gidiyoruz. umarım utancımdan bu entry'i silecek günleri yaşarız. hiç sanmıyorum ama umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın