resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9072
    muslera çok iyi, ozan çok iyi, serdar çok iyi. e biz bu kadar golü nasıl yedik?

    muslera'yı çok severim, giderse zaman zaman eleştirmeme rağmen üzülür, özlerim. ancak kariyeri boyunca kendisine 9 milyon euro + lorik cana ödenmiş bir oyuncuya 32 yaşındayken 10 milyon euro teklif geliyor ve satılmıyorsa satmayana bu işlerden hiç anlamıyor derler.

    ancak şunu peşin peşin belirteyim. kendisini giderse yerini dolduracak isim kesinlikle onur kıvrak yada türkiye'deki başka bir kaleci değil.

    bir de muslera'nın her sezon eylül ile ocak ayları arasında yediği hatalı gol sayısı mondragon'un tüm galatasaray kariyeri boyunca yediği hatalı gol sayısından bile fazlayken muslera nasıl bu denli dokunulmaz oldu onu da anlamakta zorluk çekiyorum. bakın düşman değilim, satılsın diye de tutturmuyorum. ama cidden çok ölçüsüz övüyorsunuz, çok abartıyorsunuz be.

    yan top zaafı; var.
    hatalı ve kontrolsüz çıkış; var
    topu oyuna sokmak; vasat. galatasaray kariyeri kendisine atılan geri pası orta sahadaki rakibin göğsüne nişanladığı vuruşlarıyla dolu
    topu alınca hemen oyuna sokup kontra başlatmak; yok. hatta oyun berabereyken bile oyalanıyor.

    beyler muslera bu. ben senelerce muslera'yı bu olduğunu bile bile kusurlarıyla sevdim. siz de onu aslında olmadığı bir kaleci gibi görmeye çalışmak yerine kusurlarıyla sevmeyi deneyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın